Op de Buurtcamping…

…is alles relaxed want het is vakantie! Maar het is ook wel handig om met elkaar een paar afspraken te maken zodat het ook relaxed blijft. Daarmee houden we het voor iedereen plezierig. Je verblijf op De Buurtcamping Rembrandtpark betekent dat je akkoord gaat met deze afspraken. 


Alcohol

Er wordt geen alcohol verkocht op de Buurtcamping, maar je mag het wel nuttigen. Doe dit met mate.

Afval

Het Rembrandtpark ligt er netjes bij, we gaan dan ook uit van het leave-no-trace principe. Er staan voldoende prullenbakken, ook om je afval netjes te scheiden; plastic, papier, glas en restafval. In je welkomsttas krijg je ook een vuilniszak. Is ie vol dan kan je hem weggooien in de grote vuilcontainer in de Orteliuskade.

Beveiliging

Er zijn geen kluisjes op de camping. Met de politie is afgesproken dat zij extra surveilleren tijdens de camping. Er wordt daarnaast overdag en ‘s avonds actief door vrijwilligers een oogje in het zeil gehouden. Laat toch waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis en in ieder geval niet onbewaakt in je tent. Houdt zelf ook een oogje in het zeil. De organisatie is bij schade, diefstal of vermissing niet aansprakelijk.

Camper / caravan

Het is helaas niet toegestaan om met een camper of caravan op De Buurtcamping te overnachten.

Drugs

Illegale middelen zijn bij wet verboden en dus ook op De Buurtcamping. Wordt het aangetroffen, dan wordt de politie gewaarschuwd. Het roken van een joint kunnen we niet verbieden, maar zorg dat je medekampeerders er geen last van hebben.

 

Geluid

Houd wat betreft je geluid altijd rekening met je buren. Wees na 23:00 uur stil genoeg zodat wie dat wil, lekker kan slapen. Versterkte muziek is niet toegestaan en na 23:00 uur ook niet onversterkt.


Hygiëne

Zorg dat behalve het park, ook de douche- en wc-hokjes schoon en heel blijven.

Huisdieren

Honden (en andere huisdieren) zijn toegestaan, mits ze “sociaal” zijn en zolang ze geen overlast veroorzaken.

Overnachten / kamperen

Het is uitsluitend toegestaan om met een tent te kamperen op het daarvoor bestemde kampeerterrein te overnachten. Alleen kampeerders die hebben gereserveerd mogen blijven overnachten.

 

Kinderen

Kinderen onder 12 jaar kamperen gratis. Wel onder toezicht van volwassenen uiteraard.

 

Vuur

Voor het kampvuur is een speciale plek gemaakt op De Buurtcamping. Het is niet toegestaan om zelf vuren aan te leggen. Op andere plekken is alleen vuur in een barbecue toegestaan.

 

Vragen?

Mail naar: rembrandtpark@debuurtcamping.nl
Of kom naar de receptie tijdens het kampeerweekend, daar is altijd iemand van de organisatie aanwezig om ze te beantwoorden.

Happy camping!